Vereniging van Eigenaren (VvE)

Vereniging van Eigenaren en het aanvragen van de SEEH subsidie

Isolatiemaatregelen uit laten voeren door Van de Bunt isolatietechniek? Dit is mogelijk in verschillende divisies. Wij zijn werkzaam in het aanbrengen van spouwmuur-, vloer-, bodem-, en dakisolatie. Deze isolatiemaatregelen brengen wij aan met topkwaliteit producten. 

Wat maakt het isoleren voor een VvE aantrekkelijk? 

Voor verenigingen van Eigenaren is er een subsidie energiebesparing aan te vragen. Dit is de Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE). Per 1 januari 2024 is deze regeling uitgebreid en tot en met 31 december 2027 kun je subsidies aanvragen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties hebben een budget van tientallen miljoenen ter beschikking gesteld en is geldig tot en met december 2027. Hiermee wordt het aantrekkelijk om woningen te isoleren. 

De subsidies zijn bedoelt voor VvE's, woonverenigingen of wooncorporaties, die energie willen besparen door middel van het uitvoeren van isolatiemaatregelen. U komt echter in aanmerking voor het aanvragen van de subsidie wanneer u minimaal twee energiebesparende maatregelen uit laat voeren. kijk voor meer voorwaarden op de website van het RVO. 

Daarnaast verstrekt het Nationaal Warmtefonds voor de verduurzaming van VvE's laagrentende leningen in de vorm van een Energiebespaarleningen

 

In de onderstaande tabel is te vinden hoeveel er per isolatiemaatregel bespaard kan worden. 

Isolatiemaatregel

Minimale isolatiewaarde

Minimale oppervlakte*  in m² Etagewoning

Subsidie per m²

Spouwmuurisolatie

Rd > 1,1

13

€5,-

Dakisolatie

Rd > 3,5

Minimaal 70% van de gehele oppervlakte

€20,-

Vloerisolatie

Rd > 3,5

Minimaal 70% van de gehele oppervlakte

€7,-

Bodemisolatie

Rd > 3,5

Minimaal 70% van de gehele oppervlakte

€4,-

 

De belangrijkste ontwikkelingen

Ontdek je in onze blogs over isoleren en duurzaamheid

Plan een gratis adviesgesprek

Van de Bunt Isolatietechniek is al jarenlang dé isolatiespecialist.

"Van begin tot eind een zeer plezierige ervaring en alles volgens afspraak. Het eindresultaat is super en alles is heel netjes achtergelaten door de zeer vriendelijke mannen. Wij bevelen Van de Bunt Isolatietechniek aan iedereen aan!"

Job uit Amerongen
via klantenvertellen.nl

"Zeer vriendelijke heren die netjes de spouwmuurisolatie hebben gedaan. Na de werkzaamheden opgeruimd en alles goed achtergelaten. Vooraf hadden we twijfels dat je de gaten in de muur zou blijven zien maar dat is gelukkig niet zo. De voeg is exact dezelfde kleur als de rest."

Jurgen Struiksma uit Hilversum
via klantenvertellen.nl

"Jullie doen netjes en snel en goed werk. Degene die het hier gedaan heeft is een man die weet wat die doet en daar ben ik zeer tevreden over. Bedankt"

Gerhard uit Putten
via klantenvertellen.nl

"Heel voortvarend hebben de eerste klasse vakmensen met zorg voor de omgeving onze woning voorzien van spouwmuurisolatie. Een voorbeeld hoe hedendaagse technieken bij ambachtslieden in goede handen zijn."

P.W.A. uit Bussum
via klantenvertellen.nl

"Positieve ervaring met Van de Bunt, van de persoon die het werk aanneemt tot de mensen die het uitvoeren. Er wordt goed werk geleverd volgens afspraak en alles wordt netjes/schoon achter gelaten met vriendelijk personeel."

Rolf van Eijck uit Nunspeet
via klantenvertellen.nl

"Hele aardige vakkundige mannen die het met plezier voor ons hebben aangebracht. Administratief verliep ook alles prima en de adviseur heeft alles in begin uitgebreid uitgelegd. Fijn dat hij aan huis kwam dat vinden wij prettiger dan alleen via internet afspraken maken. Al met al Perfect bedrijf een aanrader."

Familie Nijhof uit Hilversum
via klantenvertellen.nl

"Geweldig dat we met voorrang geholpen konden worden. Er wordt goed meegedacht. Al met al zeer klantgericht! De mannen die de klus geklaard hebben deden dit in goed overleg en alles was perfect opgeruimd. Grote klasse! Bedankt Kevin, Dennis en David!!"

Aart van der Wulp uit Soest
via klantenvertellen.nl

"Zeer kundig en professioneel bedrijf. Goede communicatie ook tijdens de klus, er werd goed meegedacht. Dit bedrijf raad ik absoluut aan!"

Esther uit Doorn
via klantenvertellen.nl