Dakisolatie voor uw zakelijk object

Dakisolatie voor uw zakelijk object

Dakisolatie van de binnenzijde van het (schuine) dak is de meest voorkomende manier om een dak te isoleren. Deze isolatiemethode is relatief goedkoop en erg effectief. Bij deze vorm van dakisolatie wordt er isolatiemateriaal tegen de binnenzijde van het dak geplaatst. Dit betekent dat het isolatiemateriaal onder de dakconstructie aangebracht wordt.

Dakisolatie houdt de warmte in de winter beter binnen en houdt de hitte in de zomer buiten. Dakisolatie zorgt jaarlijks voor een flinke energiebesparing

Buurthuis Amersfoort

WhatsAppImage2021-09-14at16_39_5018853

Plaats:
Amersfoort
Type gebouw:
Buurthuis
Isolatiemethode(n):
Dakisolatie
Aantal m2:
244 m2
Isolatiemateriaal:
Unilin (pir) platen 80 mm dikte - niet afgewerkt

 

 

 

Van Ganswijk B.V.

Plaats Putten  Type gebouw Bedrijfspand  Isolatiemethode Dakisolatie  Aantal m2 237 m2 Isolatiemateriaal Cellulose (Biobased) Bijzonderheden Geblazen met een densiteit van 50kg de m3 Inclusief het

Plaats:
Putten 
Type gebouw:
Bedrijfspand 
Isolatiemethode:
Dakisolatie
Aantal m2:
237 m2
Isolatiemateriaal:
Cellulose (Biobased)
Bijzonderheden:
Geblazen met een densiteit van 50kg per m3. Inclusief het plaatsen van ProClima Intello plus folie en naden getapet met Pro Clima Tescon Vana tape voor een 100% luchtdichte afwerking. 

Preston Palace

prestonpalace(1)7842

Plaats:
Almelo
Type gebouw:
Bedrijfspand / Hotel
Isolatiemethode(n):
Plafondisolatie
Aantal m2:
275
Isolatiemateriaal:
BASF 1672 purschuim
Bijzonderheden:
Plafondisolatie van de hotelkamers

 

 

 

Onze materialen

Bij deze vorm van dakisolatie wordt er isolatiemateriaal zoals UnilinPUR-spray of Cellulose tegen de binnenzijde van het dak geplaatst. Bij het plaatsen van dakisolatie is het mogelijk dat het dak direct wordt afgewerkt, waardoor u direct een nette ruimte overhoudt.  Onze isolatie-adviseurs geven u graag -gratis en vrijblijvend- advies welk materiaal bij uw wensen en woning past.

Cellulose

Voordelen van dakisolatie

Hieronder lees je de voordelen van dakisolatie.

Dakisolatie houdt de warmte in de winter beter binnen blijft en de warmte beter buiten blijft in de winter. Dit zorgt voor een verhoging van het wooncomfort.

Dakisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Zo'n dertig procent van de warmte in een woning gaat verloren via het dak. Dakisolatie zorgt voor een reducering van dit warmteverlies met meer wooncomfort en een lagere energierekening als resultaat.

De besparing door dakisolatie kan jaarlijks oplopen tot wel 360 euro bij een onverwarmde zolder en 650 euro bij een verwarmde zolder!*
Bron: Milieucentraal.nl

Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

De belangrijkste ontwikkelingen

Ontdek je in onze blogs over isoleren en duurzaamheid

Plan een gratis adviesgesprek

Van de Bunt Isolatietechniek is al jarenlang dé isolatiespecialist.