Spouwmuurisolatie voor uw zakelijk object

Spouwmuurisolatie voor uw zakelijk object

Bij het isoleren van de spouwmuur wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur gevuld. Spouwmuurisolatie voorkomt dat de warmte uit de woning verloren gaat, met comfortverhoging en een lagere energierekening als resultaat. 

Door spouwmuurisolatie houdt de woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler, zo profiteert u dus het gehele jaar van uw isolatie! Omdat de CO2-uitstoot flink vermindert, draagt u bij aan een beter milieu. Spouwmuurisolatie is de meest effectieve en efficiënte manier om uw woning te isoleren. De investering is vaak al binnen 3-4 jaar terugverdiend.

Dudock Park

dudok7552

Plaats:
Hilversum
Type gebouw:
Bedrijfspand
Isolatiemethode(n):
Spouwmuurisolatie
Aantal m2:
700
Isolatiemateriaal:
hr++ grafiet parels
Bijzonderheden:
In verband met de hoogte van dit bedrijfspand is bij het uitvoeren van de isolatie gebruik gemaakt van een hoogwerker.

Strawinksyhuis

strawinksy7851

Plaats:
Amsterdam
Type gebouw:
Bedrijfspand
Isolatiemethode(n):
Spouwmuurisolatie
Aantal m2:
4000
Isolatiemateriaal:
Hr++ Parels
Bijzonderheden:
In verband met de hoogte van het bedrijfspand is er gebruik gemaakt van een hoogwerker.

 

Luzac college

2101594823663058135936897186589350992536838o7968

Plaats:
Utrecht
Type gebouw:
School
Isolatiemethode(n):
spouwmuurisolatie
Aantal m2:
1300
Isolatiemateriaal:
Hr++ grafiet parels
Bijzonderheden:
In verband met de smalle voeg, is er een smallere boordiameter (14mm) gebruikt zodat de stenen niet beschadigd worden.

 

Onze materialen

Wij voeren spouwmuurisolatie uit met parels, wol en foam. Alle materialen zijn KOMO gecertificeerd. Daarnaast zijn wij voor Hr++ parels, Excellent parels en de Supafil Glaswol SKG-IKOB gecertificeerd. Spouwmuurisolatie is normaliter binnen één dag uitgevoerd.

hr++ grafiet parel-3

Voordelen van spouwmuurisolatie

Hieronder lees je de voordelen van spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie voorkomt dat de warmte uit de woning verloren gaat, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Dit resulteert in een jaarlijkse flinke besparing op de energierekening.

De jaarlijkse besparing op de energiekosten kan oplopen tot wel 260 euro bij een tussenwoning tot 960 euro bij een vrijstaande woning*.
Bron: Milieucentraal.nl

Kou- en tocht door de muren is na het toepassen van spouwmuurisolatie verleden tijd. De woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler. Dit zorgt voor een comfortabeler en behaaglijkere woning.

Door het toepassen van spouwmuurisolatie is kou en tocht vanuit de muren verleden tijd.

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Er komt minder CO2 vrij, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

De jaarlijkse besparing op CO2 loopt op tot 600 kilo bij een tussenwoning tot wel 2400 kilo bij een hoekwoning!

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

Spouwmuurisolatie is vaak al binnen 3 - tot 4 jaar terugverdiend. Daarmee is het de meest rendabele manier om uw woning te isoleren.

Spouwmuurisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Wat zijn de kosten voor spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is de goedkoopste én makkelijkste manier om de buitenmuren te isoleren. De kosten van spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van het soort isolatiemateriaal, het aantal vierkante meter van de gevel, breedte van de spouw, de boordiameter dat gebruikt moet worden en eventuele extra kosten zoals het gebruik van een hoogwerker. Het is daarom lastig op afstand te bepalen wat de kosten voor spouwmuurisolatie zullen zijn.

Benieuwd wat de kosten zijn in uw situatie? Neem contact met ons op voor een - gratis en vrijblijvend- advies op maat.

ISDE subsidie:

Zowel wij als bedrijf als onze materialen voldoen volledig aan de eisen van de ISDE-subsidie 2022. Vanaf volgend jaar (2023) is het voor u als eigenaar-bewoner ook mogelijk om een subsidie-aanvraag in te dienen als u na 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd heeft. In dat geval krijgt u tot 15 procent van de kosten als subsidie terug. 

Plan een gratis adviesgesprek

Van de Bunt Isolatietechniek is al jarenlang dé isolatiespecialist.