Blowerdoor test

Wat is een blowerdoor test?

Een Blowerdoor test is een methode om de luchtdichtheid van gebouwen te meten. Deze test detecteert luchtlekken en onthult inefficiënte isolatie, wat cruciaal is voor energiebesparing en comfort.

Wat doet een blowerdoor test?

Tijdens de test wordt een gebouw onder druk gezet om luchtstromen te identificeren. Dit helpt bij het lokaliseren van lekken en zwakke punten in de isolatie, waardoor gerichte verbeteringen mogelijk zijn.

Wat kost een blowerdoor test?

Hoewel niet altijd verplicht, wordt een Blowerdoor test sterk aanbevolen, vooral in nieuwbouw of na grote renovaties, om optimale energie-efficiëntie te waarborgen.

Is een blowerdoor test verplicht?

Hoewel niet altijd verplicht, wordt een Blowerdoor test sterk aanbevolen, vooral in nieuwbouw of na grote renovaties, om optimale energie-efficiëntie te waarborgen.

Hoe lang duurt een blowerdoor test?

De duur van een Blowerdoor test hangt af van de grootte en complexiteit van het gebouw, maar gemiddeld duurt het enkele uren.

Blowerdoor test uit laten voeren

Van de Bunt Isolatietechniek  biedt blowerdoor tests voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met onze expertise en focus op maatwerk, helpen wij elk type gebouw efficiënter en comfortabeler te maken. 

Plan een gratis adviesgesprek

Van de Bunt Isolatietechniek is al jarenlang dé isolatiespecialist.

"Van begin tot eind een zeer plezierige ervaring en alles volgens afspraak. Het eindresultaat is super en alles is heel netjes achtergelaten door de zeer vriendelijke mannen. Wij bevelen Van de Bunt Isolatietechniek aan iedereen aan!"

Job uit Amerongen
via klantenvertellen.nl

"Zeer vriendelijke heren die netjes de spouwmuurisolatie hebben gedaan. Na de werkzaamheden opgeruimd en alles goed achtergelaten. Vooraf hadden we twijfels dat je de gaten in de muur zou blijven zien maar dat is gelukkig niet zo. De voeg is exact dezelfde kleur als de rest."

Jurgen Struiksma uit Hilversum
via klantenvertellen.nl

"Jullie doen netjes en snel en goed werk. Degene die het hier gedaan heeft is een man die weet wat die doet en daar ben ik zeer tevreden over. Bedankt"

Gerhard uit Putten
via klantenvertellen.nl

"Heel voortvarend hebben de eerste klasse vakmensen met zorg voor de omgeving onze woning voorzien van spouwmuurisolatie. Een voorbeeld hoe hedendaagse technieken bij ambachtslieden in goede handen zijn."

P.W.A. uit Bussum
via klantenvertellen.nl

"Positieve ervaring met Van de Bunt, van de persoon die het werk aanneemt tot de mensen die het uitvoeren. Er wordt goed werk geleverd volgens afspraak en alles wordt netjes/schoon achter gelaten met vriendelijk personeel."

Rolf van Eijck uit Nunspeet
via klantenvertellen.nl

"Hele aardige vakkundige mannen die het met plezier voor ons hebben aangebracht. Administratief verliep ook alles prima en de adviseur heeft alles in begin uitgebreid uitgelegd. Fijn dat hij aan huis kwam dat vinden wij prettiger dan alleen via internet afspraken maken. Al met al Perfect bedrijf een aanrader."

Familie Nijhof uit Hilversum
via klantenvertellen.nl

"Geweldig dat we met voorrang geholpen konden worden. Er wordt goed meegedacht. Al met al zeer klantgericht! De mannen die de klus geklaard hebben deden dit in goed overleg en alles was perfect opgeruimd. Grote klasse! Bedankt Kevin, Dennis en David!!"

Aart van der Wulp uit Soest
via klantenvertellen.nl

"Zeer kundig en professioneel bedrijf. Goede communicatie ook tijdens de klus, er werd goed meegedacht. Dit bedrijf raad ik absoluut aan!"

Esther uit Doorn
via klantenvertellen.nl