EPA labeling/certificaat

Wat is een EPA labeling/certificaat?

Een EPA-label, oftewel Energie Prestatie Advies, is een energielabel specifiek voor woningen. Het loopt van A (zeer energiezuinig) tot G (minst energiezuinig), vergelijkbaar met labels voor apparaten zoals koelkasten of wasmachines. Dit label biedt een beeld van hoe energiezuinig de woning is en wordt toegekend door een gecertificeerd energielabel adviseur, die aspecten als isolatie, ventilatie en energieverbruik beoordeelt.

Wat kost een EPA labeling?

De kosten voor een EPA-label beginnen vaak rond de €200. Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de complexiteit van de beoordeling.

Waarom is een EPA belangrijk?

Een EPA-label is belangrijk omdat het helpt bij het verminderen van gas- en elektriciteitsgebruik, wat leidt tot minder uitstoot van broeikasgassen en daarmee bijdraagt aan de strijd tegen het broeikaseffect. Daarnaast biedt het inzicht in hoe een woning energiezuiniger en comfortabeler gemaakt kan worden.

Hoe krijg je een EPA?

Een EPA-label wordt verkregen door een beoordeling van een gecertificeerd energielabel adviseur. Deze professional voert een inspectie uit op locatie, waarbij gekeken wordt naar de huidige staat van de woning en mogelijkheden voor energiebesparing. Van de Bunt Installatietechniek is een erkend adviseur en wij helpen u graag met het verkrijgen van een EPA label. 

EPA label krijgen

Van de Bunt Isolatietechniek kan zowel bedrijven als particulieren helpen door isolatieoplossingen te bieden die bijdragen aan het verbeteren van het energielabel van hun panden. Met diensten zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie, kan Van De Bunt de energie-efficiëntie van gebouwen aanzienlijk verbeteren, wat leidt tot een hoger (groener) EPA-label en daarmee een betere energieprestatie.

Van de Bunt Isolatietechniek & EPA

Door deze diensten te integreren, kunnen klanten van Van De Bunt niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten voor energielabels, maar ook profiteren van lagere energiekosten en een verhoogd comfort in hun woningen of bedrijfspanden.

Plan een gratis adviesgesprek

Van de Bunt Isolatietechniek is al jarenlang dé isolatiespecialist.

"Van begin tot eind een zeer plezierige ervaring en alles volgens afspraak. Het eindresultaat is super en alles is heel netjes achtergelaten door de zeer vriendelijke mannen. Wij bevelen Van de Bunt Isolatietechniek aan iedereen aan!"

Job uit Amerongen
via klantenvertellen.nl

"Zeer vriendelijke heren die netjes de spouwmuurisolatie hebben gedaan. Na de werkzaamheden opgeruimd en alles goed achtergelaten. Vooraf hadden we twijfels dat je de gaten in de muur zou blijven zien maar dat is gelukkig niet zo. De voeg is exact dezelfde kleur als de rest."

Jurgen Struiksma uit Hilversum
via klantenvertellen.nl

"Jullie doen netjes en snel en goed werk. Degene die het hier gedaan heeft is een man die weet wat die doet en daar ben ik zeer tevreden over. Bedankt"

Gerhard uit Putten
via klantenvertellen.nl

"Heel voortvarend hebben de eerste klasse vakmensen met zorg voor de omgeving onze woning voorzien van spouwmuurisolatie. Een voorbeeld hoe hedendaagse technieken bij ambachtslieden in goede handen zijn."

P.W.A. uit Bussum
via klantenvertellen.nl

"Positieve ervaring met Van de Bunt, van de persoon die het werk aanneemt tot de mensen die het uitvoeren. Er wordt goed werk geleverd volgens afspraak en alles wordt netjes/schoon achter gelaten met vriendelijk personeel."

Rolf van Eijck uit Nunspeet
via klantenvertellen.nl

"Hele aardige vakkundige mannen die het met plezier voor ons hebben aangebracht. Administratief verliep ook alles prima en de adviseur heeft alles in begin uitgebreid uitgelegd. Fijn dat hij aan huis kwam dat vinden wij prettiger dan alleen via internet afspraken maken. Al met al Perfect bedrijf een aanrader."

Familie Nijhof uit Hilversum
via klantenvertellen.nl

"Geweldig dat we met voorrang geholpen konden worden. Er wordt goed meegedacht. Al met al zeer klantgericht! De mannen die de klus geklaard hebben deden dit in goed overleg en alles was perfect opgeruimd. Grote klasse! Bedankt Kevin, Dennis en David!!"

Aart van der Wulp uit Soest
via klantenvertellen.nl

"Zeer kundig en professioneel bedrijf. Goede communicatie ook tijdens de klus, er werd goed meegedacht. Dit bedrijf raad ik absoluut aan!"

Esther uit Doorn
via klantenvertellen.nl