Huis laten isoleren

Optimaal comfort en energiebesparing

Optimaal comfort en energiebesparing

Isolatie draagt niet alleen bij aan een lagere energierekening en heeft een snelle terugverdientijd, maar creëert ook meer wooncomfort doordat er een constante temperatuur in huis wordt behouden en er minder geluidsoverlast door wordt gelaten. Daarnaast zorgt isolatie voor bescherming tegen weersinvloeden in alle seizoenen en helpt het bij het verminderen van condensatie en vochtproblemen. Isolatie maakt uw huis milieuvriendelijker door de CO2-uitstoot te verlagen en kan de woningwaarde verhogen.

Dit alles maakt het isoleren van een huis een slimme, kosteneffectieve investering die niet alleen financiële besparingen oplevert, maar ook zorgt voor een comfortabeler en duurzamer thuis. Jaarlijks isoleren wij zo'n 8000 woningen en bedrijfspanden, waardoor we uitgebreide ervaring hebben in het verbeteren van uw woon- of werkcomfort en het verminderen van uw energiekosten.

Gratis advies / offerte

Neem gerust contact met ons op voor vragen of isolatie-advies. Ook bieden wij u graag vrijblijvend een offerte aan.

Onze isolatie diensten

Door onze jarenlange ervaring en ruime keuze aan isolatiematerialen komen we samen met u tot een passende oplossing. Wij streven naar hoge kwaliteitsnormen tegen een uitstekende kwaliteit-/prijsverhouding. Door onze horizontale bedrijfsstructuur zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. Onze ontwikkelingen staan niet stil, wij zijn voortdurend bezig met vernieuwde technieken en nieuwe materialen. Om bij elke situatie een passende oplossing te kunnen bieden, beschikken wij over een uitgebreid aanbod van isolatie diensten:

Spouwmuurisolatie: Door spouwmuurisolatie houdt de woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler, zo profiteert u dus het gehele jaar van uw isolatie! Omdat de CO2-uitstoot flink vermindert, draagt u bij aan een beter milieu. Spouwmuurisolatie is de meest effectieve en efficiënte manier om uw huis te isoleren. De investering is vaak al binnen 3-4 jaar terugverdiend!

Vloerisolatie: Vloerisolatie stopt de aanvoer van kou en optrekkend vocht vanuit de kruipruimte én zorgt ervoor dat de warmte naar boven wordt weerkaatst, waardoor de warmte niet verloren gaat. De vloer koelt minder snel af en u hoeft minder hard te stoken. Met hoger wooncomfort én een lagere energierekening als resultaat. Een vloer met vloerisolatie wordt gemiddeld drie tot vier graden warmer. U voelt direct verschil!

Bodemisolatie: Het isoleren van de kruipruimte met bodemparels is een duurzame oplossing voor vocht en kou in de kruipruimte. Bij het isoleren van de kruipruimte wordt er een isolatielaag tussen de 20-30 centimeter op de bodem van de kruipruimte geblazen. Door het aanbrengen van deze isolatielaag blijft de temperatuur van de lucht onder de bodemisolatie laag, waardoor er minder verdamping optreedt.

Dakisolatie: Dakisolatie houdt de warmte in de winter beter binnen en houdt de hitte in de zomer buiten. Daarnaast kan er met dakisolatie tot wel 500 euro per jaar op de energierekening bespaard worden!*(Bron: Milieucentraal.nl)

Tussenvloerisolatie: Ruim dertig procent van de warmte gaat verloren via het dak. Het isoleren van de zoldervloer of tussenvloer is een perfecte oplossing om dit warmteverlies reduceren. Hierdoor er flink bespaard kan worden op de energierekening. Dat is nog niet alles, de temperatuur van de woning blijft optimaal. Dit zorgt voor verhoging van het wooncomfort.

Met een team van specialisten zetten we ons graag in voor uw wooncomfort en bieden wij hoogwaardige isolatieoplossingen. Onze aanpak is altijd persoonlijk: we werken nauw met u samen om de meest passende isolatiemethode voor uw situatie te realiseren.

Onze certificeringen

Om u de beste kwaliteit te leveren zijn wij SKG-IKOB en INSULA gecertificeerd wat betekent dat ons personeel training gevolgd heeft en onze werkzaamheden voldoen aan strenge uitvoeringsrichtlijnen en steeksproefsgewijs worden gecontroleerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branchevereniging De Venin.

Maak de stap naar energiebesparing

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek met een van onze isolatie experts. Samen verkennen we de beste isolatieoplossingen voor uw situatie.